Επισκευή

   Κάθε κτίριο, είτε κατοικία είναι αυτό, είτε επαγγελματικός χώρος, είναι πάνω απ’ όλα ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει συνέχεια φροντίδα. Άλλοτε είναι πολύ μικρά κι ασήμαντα πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας κι άλλοτε είναι κάποια πράγματα που χρήζουν αντιμετώπισης από κάποιον ειδικό.

 

   Η επισκευή ενός χώρου που κατοικείται ή υπάρχουν σε αυτό εργαζόμενοι πολλές ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας, καθιστά λοιπόν την επισκευή ένα θέμα πολύ σοβαρό.

   Η επισκευή μπορεί να είναι για παράδειγμα μια βρύση που στάζει, ένα κούφωμα που ξερυθμίστηκε και δεν κλείνει καλά, το ξύλινο πάτωμα που θέλει επισκευή, τα μωσαϊκά που θέλουν γυάλισμα, ο χώρος υποδοχής που είναι πολύ βρώμικος από την χρήση και θέλει ένα φρεσκάρισμα, τα μάρμαρα στο μπαλκόνι που ξεκόλλησαν και φοβόμαστε ότι θα πέσουν και θα χτυπήσουν κάποιον περαστικό, κάποιες επιφάνειες εξωτερικά του κτιρίου που έχουν ξεφλουδίσει ή σκάσει και θέλουν σοβάντισμα και βαφή, ο κήπος που χρειάζεται συμμάζεμα, κλπ.

   Για όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, είμαστε στην διάθεσή σας και με ένα απλό τηλεφώνημα, μπορούμε να γίνουμε ο άνθρωπός σας.